У середу, 15 липня, дніпрян знову накрила холодна погода, змінивши звичну літню спеку. Фахівці Укргідрометцентру розповіли, скільки ще триватиме похолодання і коли прийде довгоочікуване потепління.

Сьогодні в Дніпрі погода не підніметься вище 24 градусів тепла, а весь день небо буде закривати хмари. Втім, у найближчі дні потепління очікувати не варто – аж до неділі в Дніпрі буде панувати прохолода і хмарність. На щастя, дощу в найближчі дні не передбачається.

У четвер і п'ятницю, 16-17 липня, синоптики обіцяють дніпрянам до 25 градусів тепла, а на вихідних повітря прогріється до 30 градусів тепла. Протягом усього тижня буде мінлива хмарність, без опадів. Швидкість вітру не буде перевищувати від 3 до 8 метрів в секунду.

Погода в Дніпрі до кінця тижня / скріншот

У зв'язку з прогнозованим потеплінням, можна планувати на вихідні дні відпочинок на природі і не боятися, що його зіпсує дощ. Також сміливо можна буде знову купатися на пляжах, нагадаємо, що офіційних місць для купання в Дніпрі три: на Монастирському острові, у Придніпровську і в парку Сагайдак (Воронцова).

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Не забувайте, що з потеплінням і відсутністю опадів також підвищується рівень пожежної небезпеки. Не кидайте недопалки в траву, не паліть траву і будьте обережні з вогнищами.

Нагадаємо, що в Дніпрі сильний дощ приніс чимало незручностей мешканцям міста – підтоплені будинки, вода в громадському транспорті, розмиті дороги та інше. Користувачі соціальних мереж опублікували масу кадрів наслідків негоди.

Як повідомляв портал Знай.иа в селі Обухівка, розташованому неподалік від Дніпра, триває боротьба зі стихійними звалищами.Оскільки місцеві влади воліють ігнорувати своїх виборців, жителі звернулися до преси.

Також Знай.иа писав, що під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба. Від розкладених тіл виходить сильний трупний запах, який дістає до найближчих будинків, розташованих в 20 метрах.