Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував ухвалення законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні. Своїм думка міський голова поділився під час ефіру в програмі "Свобода слова" на ICTV.

За словами глави Дніпра, ухвалення законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні Верховною Радою було виключно лобістським рішенням. Філатов вважає, що на його прийняття вплинули великі ігрові корпорації в нашій країні, щоб легально вести свій бізнес. Однак, під час голосування ніхто не питав думки територіальних громад.

"Грають не на Печерських пагорбах і не на Банковій. Люди роблять це в містах. Казино і зали ігрових автоматів перебувають у територіальних громадах. Наші земляки по всій країні, програвши гроші, йдуть у ломбарди здавати останні речі", – зазначив Борис Філатов.

Борис Філатов прокоментував легалізацію грального бізнесу в Україні / скріншот з відео

Міський голова незадоволений тим фактом, що людям з інших міст не дали висловитися з приводу даного законопроекту. Він також зазначив, що він та його колеги з партії "Пропозиція" спочатку виступали проти легалізації грального бізнесу.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також мер Дніпра прокоментував відкликання постанови про проведення місцевих виборів 25 жовтня. На думку міського голови, це говорить про якість чинного “турбо-режиму”, в якому приймали рішення.

"Профільний комітет і ті депутати, які це готували, підставили президента. Не знаю, може, вони просто поспішали… Фактично вибори оголосили тільки в обласних радах", – сказав Борис Філатов.

Нагадаємо, що Борис Філатов розповів про нове захоплення. На своїй ділянці Філатов вирішив організувати невеликий город, на якому вже встиг посадити овочі і ягоди.

Як повідомляв портал Знай.иа мер Дніпра Борис Філатов поділився з городянами черговим досягненням своєї дружини Марини.

Також Знай.иа писав, що дніпровський мер Борис Філатов розповів дніпрянам про новий досягненні – в місті відкрився новий притулок для бездомних.