У Кривому Розі 13-річний хлопець подарував пенсіонерам новий ковток життя, організувавши безкоштовні тренування з бальних танців. Детальніше про це розповідають журналісти видання "Перший міський" у своєму сюжеті.

Вік – не перешкода для танців, а вчитися ніколи не пізно. Саме таких принципів дотримуються криворізькі пенсіонери, які вирішили займатися бальними танцями під керівництвом 13-річного Данила Фурта. Він є неодноразовим чемпіоном з бально-спортивних танців міста і області, тому з радістю погодився стати викладачем-волонтером для літніх людей.

Данило Фура / скріншот з відео

Дані заняття абсолютно безкоштовні і підтримуються благодійною організацією "Скринька". Заняття з бальних танців для людей "за 50" увійшли у рамках проекту "Малахіт", який стартував з початку липня. Організатори планують розширювати його, створюючи все більше безкоштовних занять для літніх людей.

Самі ж пенсіонери зізналися, що така можливість дала їм можливість помолодшати буквально на 10 років. Здебільшого вони дізналися про безкоштовних заняттях з соціальних мереж. Деяких запросили знайомі. На даний момент у групі навчаються вже більше 10 пенсіонерів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

У Кривому Розі безкоштовно навчають пенсіонерів танцювати / скріншот з відео

Світлана Токар, директор благодійного фонду "Скринька" розповіла, що ідея про створення занять з бальних танців прийшла в голову ще давно. І ось, коли з'явилася можливість реалізувати проект, вони згадали про хлопчика Данила, який навчається в дитячій групі з бальних танців. Вони йому запропонували стати тренером-волонтером для пенсіонерів, на що він з радістю погодився.

Нагадаємо, що в дитячому саду Дніпра встановлять хатинку на курячих ніжкахх.

Як повідомляв портал Знай.иа, у лікарні їм. Руднєва провели складну операцію над 6-місячним малюком.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі закрили військовий госпіталь для ветеранів області.