У Дніпрі в автобуса громадського призначення відвалилося колесо прямо на ходу. Відповідні кадри опублікував Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що в понеділок, 20 липня, на Новому мосту автобус №88, який прямує з житлового масиву Клочко-6 до Європейської площі, зазнав втрати під час поїздки. Пасажири стали свідками того, як на ходу у транспорта відвалилося колесо і покотилося далеко вперед.

На щастя, ніхто з учасників дорожнього руху та пасажирів автобуса не постраждав. На даний момент точно невідомо, що стало причиною такої аварії. Правоохоронцям належить з'ясувати всі подробиці події.

При цьому голова профспілки автомобілістів і перевізників Михайло Тонконогий прокоментував ситуацію. За його словами, причиною того, що сталося може бути те, що в автобусі лопнули шпильки, оскільки транспортний засіб не є новим.

Водій не надав значення нетиповій поведінці ходової частини автобуса, внаслідок чого не зміг передбачити дану ситуацію. Призначена службова перевірка, заявив Михайло Тонконогий.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Пасажири автобуса встигли зафільмувати, як колесо покотилося вперед по дорозі, а перехожі сфотографували, як водій транспортного засобу побіг забирати відпавшу частину.

У Дніпрі автобус втратив колесо на ходу / фото: t.me/hyevuy_dnepr

У Дніпрі автобус втратив колесо на ходу / фото: t.me/hyevuy_dnepr

У Дніпрі автобус втратив колесо на ходу / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталася аварія на залізниці – вагони товарного потягу зійшли з рейок.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в одному з житлових будинків на лівому березі жителі почали скаржитися на нашестя комах, які кусають людей.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на проспекті Олександра Поля поліція затримала групу зловмисників, які обкрадали пенсіонерів.