Міський голова Дніпра Борис Філатов знову висловив порцію обурення щодо правоохоронних органів і центральної влади України. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

Як написав мер Дніпра, все, що він робить для міста закінчується кримінальною справою від правоохоронних органів. У приклад він навів відремонтовані ліфти, закупівлю нових тролейбусів, безкоштовні водні трамваї, освітлення вулиць, оновлення парку комунальної техніки, виплату малозабезпеченим сім'ям матеріальну допомогу, відремонтовані дахи, під'їзди і дороги, нове медобладнання та інше.

Борис Філатов / фото: Наше місто

Всі його добрі справи для рідного міста так чи інакше закінчувалися кримінальними справами і переслідуваннями від правоохоронних органів. Взяти за приклад хоча б постійні обшуки в Міській раді.

Філатов відзначив, що подібна тенденція спостерігається не тільки в Дніпрі, але і по всій країні. А от якщо згадати ті часи, коли міська влада нічого не робили для своїх городян, то все було плювати і ніхто не заводив кримінальних справ.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"А я ось що думаю: "А може в цій нещасній країні мусорам ( а не чесним поліцейським, вибачте ) з прокурорами на місцевих виборах піти балотуватися? Нехай тепер ці паразити поруководят малех? р@поза поковыряются кожен день? Спробують попрацювати ручками хоч пару годин у своєму житті і зробити щось корисне для людей? Для рідних міст. Де, до речі, живуть їхні ж батьки і діти", - пише Борис Філатов.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у міській раді Дніпра була створена нова фракція політичної партії "Пропозиція", до якої увійшли 26 депутатів.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов прокоментував передвиборну гонку.

Також Знай.иа писав, що одіозний олігарх Ігор Коломойський намагається висунути на посаду мера Дніпра Максима Бужанського.