У Кам'янському неврівноважена мати з 3 дітьми, била 2-річну дитину на очах у перехожих і кидала його головою об землю.

Так дівчина на ім'я Катерина, стала мимовільним свідком ситуації, і написала на своїй сторінці Facebook.

Екатерина написала, що горе-мати з піврічною дитиною в колясці, сином 2 років і донькою 4 років переходила дорогу в районі комплексу «Русалка», що знаходиться на Лівому березі Кам'янського. Мати психанула і вдарила дитину головою об асфальт, при цьому дитина дуже сильно вдарився, але жінку це не зупинило і вона продовжувала трясти дитину.

Коли Катерина побачила те, що відбувається, тут же побігла до хлопчика. Хлопчик був сильно переляканий і плакав.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Я підбігла і вихопила малюка з її рук. Вона почала його забирати і штовхати мене, але я силою його забрала. Малюк вчепився в мене і нічого не зміг сказати. Я питала у нього болить чи щось, він просто мовчав. Коли я його поставила на землю і почала оглядати, то побачила зчесану щічку, ліктики і коліна, там де не було одягу. Слава богу все обійшлося з малюком, і не було серйозних травм» — написала Катерина.

Катерині здалося, що у горе-матері не прокинулося ні жалість, ні каяття про свій вчинок. Вона не реагувала на сльози дитини. Вона просто стояла з подружкою і розмовляла.

Дівчина викликала поліцію. Патрульні приїхали на виклик дуже швидко, але обмежилися лише профілактичною розмовою.

"Матуся в білому, подруга її в зеленому. Матуся зі мною не розмовляла, а говорила її подруга. Вона сказала, що нібито, вона дала своєму 2-річному малюкові повезти коляску, а він її перевернув, і вона його «пханула»! Але вона їй вже говорила (подруга її), що це так безкарно не залишиться. І це не вперше раз!» ,- додала Катерина.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що У центрі Києва таксі з пасажирами зробило сальто в повітрі і перекинулося на дах, що відомо про страшну аварію

Також портал " Знай.ua" писав, що На Тернопільщині четверо дітей осиротіли після страшної аварії, цілують хрести і розмовляють із загиблими: "Привіт, матуся і татусь"

Також портал " Знай.ua" писав, що Єфремов у залі суду заявив про втрату пам'яті-сім'я загиблого в шоці, адвокати починають війну: подробиці