У Дніпрі стався кричущий випадок, в якому конфлікт розгорівся між молодими чоловіком і жінкою, а також чоловіком з інвалідністю. Те, що відбувається потрапило на камеру очевидців і було опубліковано в Телеграм-каналі «х**вий Дніпро».

На відео видно, як молодий чоловік штовхає ногами вже лежачого на асфальті чоловіка. Поруч з ним валяються милиці, неподалік стоїть молода жінка. Камера оператора не записала звук і суть конфлікту залишилася загадкою. Однак у підписі до ролика йдеться, що нібито чоловік з інвалідність образив жінку, а її супутник почав її захищати. За інформацією Телеграм-каналу інцидент стався біля Дафі.

Варто зазначити, що напади на людей з обмеженими можливостями в Україні не рідкість. Найчастіше такі українці потрапляють у немилість водіїв маршруток, які не бажають везти пільговиків. Також повно в країні нашій і неадекватних громадян, які вважають себе вище інших.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Івано-Франківщині поліція розслідує загибель чоловіка. Він помер в результаті побоїв, які завдали йому два місцевих жителя. Молодого хлопця побили і привезли додому після цього, а вже з будинку його забрала швидка в реанімацію, де він і помер. Примітно, що додому потерпілого привіз його ж кривдник.

Також Знай писав, що на Закарпатті невідомі напали на чоловіка з інвалідністю і побили його до смерті. Поліцейські з'ясували, що на інваліда напав місцевий 30-річний житель з незрозумілих причин. Правоохоронці шукають підозрюваного.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі водій маршрутки побив молодого хлопця з інвалідністю. Конфлікт розгорівся на грунті того, що молодий чоловік показав документ, що підтверджує право на безкоштовний проїзд в громадському транспорті.