У Дніпрі співробітники комунальних служб усунули стихійне звалище, яке знаходилося в одному зі спальних районів міста. Детальніше про це розповідає видання "Дніпровська панорама" з місця подій.

Повідомляється, що від жителів будинків по вулиці Кедріна, 59 і 60 Чечелівського району постійно надходили скарги про те, що під їх вікнами розташувалося звалище негабаритного сміття. На цьому місці утворилася яма, куди недобросовісні городяни регулярно викидали сміття.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, що звалищем "милувалися" жителі сусідніх будинків, воно також завдавало незручності лікарні, дитячому садку і школі, які знаходяться неподалік. Незважаючи на те, що комунальники регулярно вивозили звідти сміття, звалище все одно не зникало і навіть періодично спалахувало.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"На сьогоднішній день ми займаємося благоустроєм точки для вивезення негабаритного сміття по вулиці Кедріна. Від мешканців будинків 59 і 60 неодноразово приходили заявки, і ми оперативно відреагували на них", - розповіла майстер дільниці Наталія Вітютнєва.

На початку комунальники прибрали з ділянки все негабаритне сміття, після чого засипали місце піском і поклали плити. Крім важкої техніки прибиранням сміття займалися і робітники, розгрібаючи відходи лопатами і граблями.

"Ми щодня вивозимо негабаритне сміття. Важко, але ми справляємося. За даною адресою постійно утворювалися звалища зі сміттям, який вивозимо і "КамАЗами", і маніпуляторами. Ми поклали ці плити для того, щоб на цьому місці не утворювалися ями, коли прибирають трактори", - повідомив водій маніпулятора Олексій.

Місцеві жителі були раді остаточному усуненню проблеми і подякували комунальникам за оперативне реагування.

"Сміття у нас вивозять регулярно. Тут була проблема – велика яма зі сміттям, але сьогодні нарешті її прибрали. Спасибі місцевій владі, а також меру міста за те, що він організував дані роботи. Тепер тут приємно ходити і гуляти з дітьми", - дякує місцева мешканка Маріанна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників, адже городяни не спромоглися прибрати за собою сміття.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з дворів місцеві жителі спорудили справжнє містечко для котів.