Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від "Слуги народу". Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що під час своєї робочої поїздки в Дніпропетровську область Володимир Зеленський представив громадськості кандидата на пост мера Дніпра від партії "Слуга народу". Ним виявився Сергій Риженко, який на даний момент є головою Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.

Така кандидатура на майбутніх місцевих виборах нітрохи не налякала чинного главу Дніпра Бориса Філатова. Більш того, до такого вибору президента він поставився навіть з гумором.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

"Судячи з кандидатів у Дніпрі на місцеві вибори від «Слуги народу», то на наступних президентських виборах Володимир Олександрович висуне Петра Олексійовича. А на парламентських - Ігоря Валерійовича та Олександра Наріковича ... Ввсе. Я сховався і в будиночку:))", - пише Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував приїзд президента Володимира Зеленського до міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов розповів про цинізм і бездарність чинної влади, яка намагається взяти під свій контроль міста України.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов негативно відреагував на відродження ФК "Кривбас".