У Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на Донецькому шосе приблизно о 12:40. За попередньою інформацією, легковий автомобіль BMW рухався по Донецькому шосе з боку проспекту Миру по крайній лівій смузі. У цей момент дорогу переходила Літня жінка, 1951 року народження.

Перед тим, як перейти дорогу, загибла уважно оглянулася і почекала, поки проїжджаючі машини почнуть пригальмовувати. Вже в кінці пішохідного переходу на шаленій швидкості пронісся BMW, який відкинув жінку на кілька метрів вгору.

На місце події негайно направили бригаду швидкої допомоги. По приїзду медики намагалися реанімувати постраждалу, проте отримані травми виявилися несумісними з життям. Жінка померла на місці.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Свідки події передали свідчення співробітникам поліції. Правоохоронним органам належить розібратися в подробицях події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі рятувальники допомогли чоловікові, який опинився під завалами покинутого будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який пограбував 92-річного старого.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.