У Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався неприємний випадок - водій відмовився брати в салон пільговиків і змусив стареньку бабусю йти до нього через весь салон. Детальніше про це розповів користувач Сергій у Telegram-групі "Міський транспорт Дніпра".

Читайте Знай в Google News!

Як написав свідок події, водій маршрутного таксі №136 не хоче брати пенсіонерів. Більш того, він запитує у пасажирів про те, чи можна пільговикам їхати у нього чи не можна. А коли йому кажуть, що кількість пільгових місць у транспорті не обмежена, то він починає грубіянити: "...це у вас не обмежена, а у нас обмежена...".

Крім цього, водій змусив пройти через весь салон бабусю 70-80 років, щоб та показала йому посвідчення. Сергій попросив керівництво вжити заходів.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Представник Департаменту транспорту Юлія Тимошенко написала, що з водієм даного маршруту будуть проведені відповідні бесіди. Вона зазначила, що пред'являти пільговикам своє посвідчення – прямий обов'язок пасажирів, регламентований Постановою КМУ.

У салоні кожного маршрутного таксі має висіти Постанова КМУ про правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту. У той же час Сергій зазначив, що не у всіх маршрутках дана інформація присутня, а навіть якщо і висить, то написана дрібним нерозбірливим шрифтом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі ретельно дезінфікують громадський транспорт.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій, яких обматюкав пасажирку за велику купюру приніс свої вибачення.