12-річний Ярослав пережив півгодинну зупинку серця, що лікарі сміливо називають дивом. Детальніше про те, що трапилося розповідають росЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Минулого року серце 12-річного Ярослава Єригіна зупинилося на півгодини. Він пішов спати, а пізніше його знайшла мати вже без ознак життя. Вона думала, що прибулі медики лише констатують смерть хлопчика, проте лікарі почали рятувати його життя.

Серце школяра не билося близько півгодини і в таких випадках можливості врятувати життя практично немає. Однак, Ярославу вдалося виграти в сутичці зі смертю, і він дивом видерся. Крім того, що "воскресіння" хлопчика вже є дивом, медики також були вражені його дивно швидкою реабілітацією.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

У лікарні Ярослав отямився 6-місячною дитиною - він не міг самостійно тримати предмети і насилу згадав своє ім'я. Через тривалий період реабілітації, хлопчик зміг відновити рухові функції і поступово повертає шкільні знання.

Зараз Ярослав вже ходить, бігає, спілкується і грає з однолітками. Батьки вдячні медикам за те, що дивом врятували життя їхнього сина. Сам же хлопчик каже, що дуже любить це життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі прощаються з бійцем ЗСУ, який загинув у пожежі на Лушанщині.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі п'ятеро сиріт вже близько півроку живуть у міській лікарні і потребують допомоги небайдужих.