У четвер ввечері, 10 вересня, в Дніпрі на проспекті Металургів сталася жахлива НП: під колеса трамвая потрапила людина.

Про це в соціальних мережах повідомляє "Дніпро Оперативний".

За розворотною петлею трамвай наїхав на чоловіка, який знаходився на рейках. Пізніше з'ясувалося, що той перебував у стані алкогольного сп'яніння.

У повідомленні наголошується, що у водія трамвая стаж більше 40 років. Медики, які приїхали на місце події, діагностували у потерпілого множинні переломи рук і ніг. Його відвезли в лікарню імені Мечникова.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На місце прибула поліція, обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію. За викликом оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, які попередньо з'ясували, що 34-річний ужгородець, перебуваючи на вулиці Заньковецькій почав безпідставно стрибати на автомобілі, які рухалися по дорозі.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом просто в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей. 52-річний чоловік наклав на себе руки в залі суду. Він ножем розрізав собі живіт.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи. Машина застрягла на купі цегли, а водія евакуювали з машини.