У Дніпрі на зупинці чоловік з незрозумілої причини залишив цуценя на повідку. Що сталося і чому так - невідомо, є надія, що собаку не викинули, а випадково забули.

Про це передає Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення Наталії Захаренко.

Автор поста просить дніпрян уважно подивитися на цуценя і якщо раптом хтось знає, кому належить чотирилапий, повідомити їй.

Як стало відомо, інцидент стався ввечері, 14 вересня, приблизно о 20:10 на зупинці Парк Пісажерського. До сина Наталії Захаренко підійшов чоловік, що випив, з повідцем у руках. Поруч з ним крутилося щеня.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Дніпрянин поцікавився у хлопчика, чи тут зупинка. Залишив повідець на бордюрі, сів у маршрутку і поїхав. Щеня бігало навколо машин по дорозі, мало не потрапилл під вантажівку, забігало в інші маршрутки.

"Чоловік сів у якусь з маршруток (136а, 146Б, 87б). Якщо хтось впізнав цуценя або знає його господарів, прохання зв'язатися в особистих повідомленнях. Цуценя забрали до себе.Сподіваємося, що це не зрада, а просто непорозуміння"— - написала в повідомленні Наталії Захаренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Мухтар втік за машиною і скиглив": на Тернопільщині собака знайшла господиню в будинку престарілих

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині зі сміттєвої пастки врятували собак-гора пляшок, сморід та жалібний гавкіт

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом вірний Хатіко чекає господарів-зрадників- " можливо, комусь не вистачає друга"