Жителів Дніпра розлютила політична реклама, приурочена до місцевих виборів, яку кандидат від Партії "Слуга народу" Сергій Риженко розмістив у явно невідповідних для цього місцях.

Про це йдеться в сюжеті ДніпроTV.

Реклама з'явилася на паркувальних місцях поруч із загальноосвітньою школою, біля Історичного музею і Театру опери та балету.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 159 792 випадків зараження. За добу зафіксували 2 905 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 70 810 пацієнтів. За останню добу видужало 1267 осіб, 53 осіб померло.

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою. Рідина залила сорочку мера, а чоловікові, що стояв поруч, потрапила прямо в обличчя.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Філатов проїхався по Зеленському через довічну стипендію для батька: "Е**не шапіто"

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "До Бени відзвітувати прилетів"

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців - люди бігли, штукатурка падала на голови