Стало відомо про те, що під Дніпром підліток напав на бездомну людину. Бив колодою.

Таким чином, повідомляється, що в Покрові підліток без сорому і совісті вирішив напасти на бездомного. Все це було знято на відео, і опубліковано в Інтернеті.

Випадковим свідком події стала дівчинка, яка почула за вікном шум. Подивившись у вікно, вона побачила, що підліток напав на бездомну людину. Хлопчина на всю глумився над ним, кидав в нього великі камені, а також бив колодою.

Жертва була змушена тікати від агресивного підлітка. Під час своєї "втечі" він відповідав лайливими словами.

Дати здачі потерпілий не зміг би, так як якщо б він вдарив неповнолітнього, то відповідальність перед законом впала б на нього.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

У коментарях під відео зібралася досить велика кількість думок. Люди висловлювали обурення і нарікали на дитячу жорстокість, і відсутність виховання.

Нагадавши, Знай писав, що на Франківщині підліток влаштував криваву розправу дідусеві з бабусею. 1 вересня, в селі Бабче Івано-Франківської області, близько 05:00, 15-річний підліток вбив свого дідуся і наніс важкі ножові поранення бабусі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Подолі, на вулиці Костянтинівській, стався конфлікт між чоловіком і молодим хлопцем, який заступився за незнайому дівчинуу. бійка, що виникла в результаті конфлікту, закінчилася трагічно.