У Дніпрі в елітному житловому комплексі виявлені тіла двох молодих жінок 28 і 30 років. На тілах немає слідів насильства, тому правоохоронці відправили їх на судово-медичну експертизу. Інцидент стався 15 жовтня в ЖК «вежі» на вулиці Володимира Вернадського.

Поліція, поки не встановила обставини, при яких померли подруги. Тіла виявили вранці. Поліція викликав друг жінок, який знаходився з ними в квартирі. Знайомі жінок розповіли, що вони довгий час дружили.

На тілах немає ознак насильницької смерті, тому поліція розглядає можливе передозування наркотиками. Однак зараз офіційного підтвердження цієї версії немає, проводяться експертизи.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі мати задушила власного сина. Тіло знайшли односельці. Сталося це в середу, 14 жовтня. У відділенні поліції надійшла заява про те, що зник чоловік. Написала його дружина загиблого, 25 річна дівчина. Вона зараз проходить військову службу за контрактом, і з чоловіком розмовляла востаннє ще в кінці липня. Відтоді він жодного разу не виходив на зв'язок.

Також Знай повідомляв, що у Львові студентка народила дитину на орендованій квартирі, а потім поклала новонароджену дівчинку в пакет в результаті чого вона задихнулася.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові сталася дика НП, 18-річна дівчина загинула страшною смертю біля рідних. Її сестра і мати були на волосині від смерті, коли їх знайшли сусіди.