У Дніпропетровській області, в Тернівці, молодий чоловік відпочивав у барі в ніч з 13 на 14 жовтня. В результаті нападу іншого відвідувача він ледь не втратив зір. Про це розповіли в поліції регіону.

Повідомляється, що 31-річний потерпілий відпочивав в одному з розважальних закладів міста. Він хотів підійти до барної стійки, але в цей момент його вдарив в обличчя келихом інший відвідувач, який там сидів. Той перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

В результаті нападу молодий чоловік отримав забої і різані рани обличчя. Його терміново госпіталізували в лікарню в Дніпрі.

На місце події викликали поліцію. Правоохоронці швидко розшукали та затримали 36-річного підозрюваного у нападі.

Злочинцю повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Запорожець опинився на нарах через любов до гучної музики. Він також погрожував вигнати матір з дому.

Також портал Знай.ua писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра-катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Хлопець вже не вперше порушує громадський порядок.

Також портал Знай.ua писав, що у Франківську сварка жінок Закінчилася перестрілкою чоловіків, здивувалися навіть поліцейські-як на Дикому Заході. Чоловік влаштував стрілянину посеред міста.