У Дніпрі вчора, 19 жовтня близько 12:30 зник 5-річний Матвій. Хлопчик з аутизмом, не розмовляє. Батьки і друзі сім'ї збилися з ніг у пошуках дитини.

Про це передає "Наше місто", посилаючись на Фейсбук-сторінку "Березанівка — мій райончик".

За попередньою інформацією, хлопчик втік з дому і міг перебувати десь між кінно-спортивною школою, санаторієм «Лісовий», ДРСУ і дачами. Оскільки у батьків Матвія немає доступу до Інтернету, прохання про допомогу розмістила в соцмережі сусідка Катерина Медведєва.

"Втекла дитина, хлопчик 5 років дитина аутист він не розмовляє звуть Матвій! Між Район кінно-спортивної школи санаторій Лісовий або ДРСУ, дачі",- написала Катерина.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На щастя, хлопчика без супроводу дорослих помітили патрульні. Оскільки він не міг назвати своє ім'я та адресу, його передали в медустанову, а завдяки публікації в соцмережі розшукали і повідомили батьків.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що неподалік від Львова співробітники поліції знайшли 5-річного хлопчика і його батька, яких напередодні оголосили в розшук. Про подробиці події розповідає пресслужба поліції Львівської області.

Львів'янка повідомила, що зник її 5-річний онук – трьома днями раніше він вийшов з дому з батьком і більше не оголошувався. Протягом усього цього часу вони не виходили на зв'язок з рідними.

До пошуків батька і сина залучили співробітників ювенальної превенції, оперативників карного розшуку, співробітників Сихівського відділення поліції та інших підрозділів поліції Львівщини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Виснажену дитину знайшли в шафі, батько виявився деспотом і ґвалтівником

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі у тяжкохворої крихітки з діабетом вкрали інсулін: "не шкода дитини?"

Також «Знай.иа " писав, що 5-річний хлопчик врятував сім'ю з охопленого вогнем будинку: виніс малу сестричку і собаку