Курячі крильця - смажені, варені, запечені, тушковані... Яких тільки рецептів не знайти в мережі! Цього разу поговоримо про "таємний" рецепт, який для багатьох стане справжнім відкриттям. Як приготувати ті самі крильця, які подають в ресторанах швидкого харчування KFC?

Відомий телеведучий Руслан Сенечкін показав в ефірі програми" Сніданок з 1+1", Як приготувати крильця за рецептом англійського кулінара Джеймі Олівера.

Інгредієнти:

  • крильця - 1 кг,
  • кунжут - 20 г,
  • вода - 200 мл.,
  • соус теріякі-2 ст. л.,
  • винний оцет - 1 ч. л.,
  • перець чилі - 1 шт.,
  • зелень і спеції за смаком.

Спочатку ми беремося не за крильця, а за чорне і біле насіння кунжуту. Його слід обсмажити на пательні до приємного золотого відтінку. Висипаємо кунжут в окремий посуд, на пательню додаємо трохи оливкової олії і викладаємо наші крильця. Поки вони смажаться на середньому вогні, можна додати універсальний японський соус теріякі. (Його, до слова, можна замінити соєвим соусом з додаванням цукру, часнику, подрібненого перцю, декількох крапель винного оцту і солі).

Далі беремо перець чилі. Вирізаємо насіння і додаємо шматочки у сковороду. На цьому моменті можна додати і міксовані спеції для м'яса. Наступний крок - додаємо чайну ложку винного оцту і перемішуємо вміст пательні. Потім додаємо склянку води і тепер починається справжня хімія: наступні 30 хвилин тушкуйте крильця на невеликому вогні... чекайте:) М'ясо просочиться всіма інгредієнтами, які ми додали, і в результаті віддасть просто неймовірний смак. Майже як у KFC, тільки ще краще.

Наочно, як готувати гострі крильця, дивіться у відео:

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Нагадаємо, що приготувати з буряка і чим вона корисна, не тільки борщ і шуба.

Як повідомляв Знай. ua, коли квасити капусту в 2020 році: сприятливі дні і важливі поради.

Також Знай. ua писав, що домашній вершковий крем лише з трьох компонентів, підійде до будь-яких тортів і печива.