19 жовтня, близько 16:30 у місті Кам'янське Дніпропетровської області автомобільні злодії вдарили цеглою по голові поліцейського, який спробував їх затримати.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Повідомляється, що співробітник поліції побачив, як двоє підозрілих чоловіків зняли акумулятор з чужого авто. Поліцейський спробував затримати зловмисників, але ті завдали йому важкого удару по голові цеглою, в результаті якого він втратив свідомість.

"Поліцейський відразу повідомив про злочин на лінію "102" і почав переслідувати злодіїв. Під час затримання один з підозрюваних схопив цеглу і вдарив поліцейського по голові. Від отриманої травми правоохоронець знепритомнів. Далі нападники забрали у нього телефон і спробували покинути місце злочину, проте були затримані слідчо-оперативною групою, яка прибула на допомогу колезі",- повідомили в поліції.

Поліція / скріншот з відео

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Коли поліцейський був без свідомості чоловіка у нього забрали телефон і спробували втекти з місця злочину. Але оперативники, які прибули на допомогу колезі, не дозволили їм цього зробити.

Затриманими виявилися раніше судимі місцеві жителі. Одному з них 39 років, а одному - 38. Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів за трьома статтями: крадіжка, розбій та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі борець за справедливість зробив копам кусь: все через квіти

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі три амбали атакували хлопця в тролейбусі-мати, молоток і розбита голова

Також «Знай.иа " писав, що На Київському вокзалі зчепилися пасажири, поліцейському сподобалося: "вкрав документи і понеслася"