Дніпропетровська медична академія МОЗ України увійшла до ТОП-25 університетів світу.

Академія увійшла до рейтингу в 2 категоріях: "Міжнародні спільні публікації" та "Спільні публікації з індустрією".

Про це повідомив генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих Олег Шаров.

Також до топ-25 потрапили ще три українські університети: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, державний університет " Житомирська політехніка " та Національний університет "Львівська політехніка".

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернопільський національний медичний університет імені І. Горбачевського цього року посів третє місце серед медичних і фармацевтичних закладів країни, а також, в загальному рейтингу він опинився на 25 місця з 200.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кращі вузи Англії, Франції та США: де навчаються діти міністра МОЗ Степанова та голови НБУ Шевченка.Українські vip-чиновники не шкодують грошей для навчання своїх дітей і відправити нащадка в один з кращих навчальних закладів світу - звична практика для можновладців. Тому українська "золота молодь" найчастіше гризе граніт науки не вдома.

Також «Знай.иа " писав, що Український Католицький університет у Львові став найкращим приватним закладом вищої освіти. Ресурс " Освіта.ІА " представив приватні вузи, що зайняли найвищі місця в рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року. Також до трійки кращих увійшов Львівський торговельно-економічний університет. А п'ятим у рейтингу став Львівський медичний інститут.