Мобільний оператор Lifecell порадував українців вигідною пропозицією напередодні новорічних свят. Підключити популярну послугу цілий місяць можна за символічну суму - 1 копійку. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Мобільні оператори пропонують абонентам не тільки послуги зв'язку, але й надають доступ до сервісів телебачення. За щомісячну платню українці отримують доступ до різних телеканалів, а також бібліотеки фільмів.

"Lifecell", скріншот: YouTube

Так, у компанії Lifecell заявили, що нові користувачі можуть підключити послугу лише за 1 копійку на 30 днів.

"Вартість – від 59 грн/місяць, а для нових користувачів – перші 30 днів користування пакетом за 1 копійку", - йдеться у повідомленні компанії.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Lifecell, скріншот: YouTube

Що потрібно зробити:

  • завантажити додаток "ТВ+";
  • відкрити і вибрати канал або фільм, що цікавить;
  • вибрати пакет та насолоджуватися переглядом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.

Також наш портал інформував, "Терпіння лопнуло": українка за гроші отримала від "Київстар" жахливий інтернет та хамство в подарунок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ось у вас політика!": клієнт "Київстар" стверджує, що витратив близько тисячі гривень, щоб мати можливість телефонувати знову.