Компанія "Київстар" готується виплатити компенсацію абонентам, які постраждали від атаки хакерів, повідомили на їх офіційній сторінці у Facebook у понеділок, 18 грудня.

Київстар" активно реагує на складності, оперативно відновлюючи доступ до основних послуг зв'язку. Компанія також прагне дозволити всім охочим скористатися перевагами своєї платформи "Київстар ТВ" на знак підтримки абонентів та користувачів у період виниклих проблем з мережею.

"Київстар". Фото: скрін youtube

Наразі, 18 грудня, відновлено роботу SMS-повідомлень, включаючи роумінг, а також відновлено голосовий зв'язок та передачу даних. Для корпоративних клієнтів відновлюється доступ до M2M. Однак у деяких областях все ще можуть виникати проблеми з "Домашнім Інтернетом", над чим активно працює технічна команда.

Крім цього, "Київстар ТБ" функціонує в штатному режимі, і на знак компенсації за проблеми, спричинені атакою хакерів, компанія надає безкоштовний доступ до платформи не тільки абонентам, але і всім бажаючим.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Перегляд телевізора. Фото: скрін youtube

Тепер кожен українець має можливість онлайн перегляду понад 300 телеканалів та широкого вибору фільмів, серіалів та шоу у форматі Full HD з бібліотеки сервісу на пристроях, починаючи від смартфонів та планшетів та закінчуючи телевізорами.

Також наш портал інформував, Vodafone пообіцяв компенсації абонентам: хто отримає

Як повідомляв Знай.ua, від 40 до 800 гривень: у Lifecell розповіли, як отримати додаткові кошти на рахунок

Портал Знай.ua писав, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією