На свята без світла? Компанія "Укренерго" звернулися із важливою заявою

"Укренерго". Фото: скрін youtube

Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які уважно ставляться до своїх платіжок з електрики та цікавляться питаннями наявності світла у своїх квартирах чи будинках, є дуже важливі новини. Справа в тому, що в соціальних мережах знову поширюються повідомлення про нібито відключення електроенергії на свята. Однак ця інформація не відповідає дійсності. Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби "Укренерго". У компанії офіційно заявили, що диспетчерський центр "Укренерго" не планує обмеження споживання у святкові дні.

10 найсуворіших заборон новорічної ночі: яке бажання не можна загадувати і чому ракам не місце на столі

Новий рік, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

До зустрічі Нового 2024 року залишилося зовсім небагато часу, а це означає. що потрібно знати, як провести наймагічнішу ніч у році. Щодо методів загадування бажань ми писали раніше, та й саме бажання в нас буде одне на всю країну – перемога та процвітання нашої рідної України. Але для того, щоб магія відбулася, треба правильно провести цей проміжок часу. Що ж заборонено робити у ніч? Зазначимо, що ці прикмети розповсюджуються не лише на саму ніч, а й також на окремо 31 грудня та 1 січня. Ці дві доби ви повинні бути у всеозброєнні, щоб Зелений Дракон вас не карав. Не можна пришивати гудзики в останній день року ─ дуже високий ризик не вирішити старі проблеми у новому році. Не можна зустрічати свято у виключно жіночій компанії.

На Могилевську напали грабіжники: "Відкрила двері і отримала удар в обличчя"

Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"

Відома українська співачка Наталія Могилевська зізналась про те, що їй довелося пережити напад грабіжників. Це сталося ще у 1990-х, коли вона отримала премію за перемогу на пісенному конкурсі. Тоді Наталія отримала грошову винагороду за перемогу у фестивалі "Слов'янський базар". Інформація про це швидко розслетілася у ЗМІ. Через це вона ледь не порощалася із життям. Грабіжники увірвалися до неї додому, побили, зачинили на балконі та намагалися її пограбувати.

Пенсіонери у 2024 році можуть залишитись без індексації: заява міністра

Пенсіонери / фото

Український уряд може скасувати заплановану на березень 2024 індексацію пенсій. Проте з базовою пенсією проблем не повинно бути. Про це стало відомо завдяки заяві голови Міністерства соціальної політики України Оксани Жолнович. Через відсутність міжнародної фінансової допомоги індексація пенсій у 2024 році може не відбутися. Міністр вирішила заспокоїти всіх пенсіонерів, які отримують пенсію за віком, заявивши, що більшість надходжень до Пенсійного фонду – це внутрішні надходження, які забезпечують українські платники, зокрема військові.

Чи буде поліція роздавати повістки: україцям пояснили болюче питання

Поліція України / фото

В Україні виникла суперечка щодо ролі поліцейських у роздачі повісток призовникам на військову службу. Іван Вигівський, голова Національної поліції України, висловив думку, що поліцейські не повинні брати участь у цьому процесі. Він стверджує, що ведення подібної діяльності змішує їхні функції, оскільки поліція вже бере участь в інших важливих аспектах підтримки громадської безпеки. Глава звернув увагу на те, що поліція зараз зайнята документуванням кримінальних злочинів та допомогою в організації мобілізації, і додав, що втручання у роздачу повісток розбавить їхні основні обов'язки.