"Ощадбанк" може блокувати українцям картки для соціальних виплат. Про це свідчить ситуація, яку описав один із клієнтів фінустанови на порталі "Мінфін".

Українець розповів, що оформив у "Ощаді" нову картку для соціальних виплат, проте так і не встиг отримати на неї допомогу від держави. За його словами, картку заблокували за першого ж нарахування виплати.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Коли перша сума допомоги поступила на карту (1080грн) я зрозумів що не можу зняти цих грошей, тим більше не можу виконати жодної операції по карті. На гарячій лінії мені говорять що то фінансовий моніторинг встановив якісь обмеження", - поділився чоловік.

У банку клієнту заявили, що він нібито потрапив під фінмоніторинг, проте не змогли пояснити, які саме операції викликали питання та не дали жодних термінів вирішення проблеми.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Банкомат "Ощадбанку", скріншот: YouTube

"Тільки що ще раз звертався до відділення після чого впевнився що співробітники некомпетентні в даному питанні, і не можуть навіть конкретно сказати причину блокування картки яка тільки випущена і де була лише одна операція по надходженню державної допомоги. Уже дзвонив і звертався куди тільки можна”, - обурився українець.

Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнтам "Ощадбанку" доведеться заплатити за пластикові картки: кому готувати гаманці.

Також наш портал інформував, забув попередити ПФУ – втратив частину пенсії: за що українцям можуть скоротити виплати.

Крім того, ми писали, бракує стажу: чи отримають допомогу українці, які не встигли заробити собі на пенсію.