У перші дні січня українські супермаркети перерахували ціни на популярні м'ясні продукти – сосиски та сардельки. Скільки доведеться викласти українцям, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Новий 2024 почався з підвищення цін у супермаркетах. Українцям помітно дорожче коштуватимуть сардельки, а також не потішить вартість сосисок.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сардельки

Сардельки із сиром у середньому пропонуються за 223,70 гривні за кілограм. Якщо порівнювати з груднем, то цінник цей продукт залишився незмінним. Середня вартість сардельок "Алан Женевські" із сиром піднялася з 320,02 до 338,55 гривні за кілограм. Також піднялася вартість молочних сардельок "Ятрань" - з 116,63 до 116,66 гривні за кіло.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Ціни на сосиски

Сосиски "Бащинський" філейні в середньому продаються по 216,71 гривні за кілограм. Для порівняння у грудні продукт пропонувався за 217,28 гривні за кіло, тобто в січні цінник трохи знизився. Сосиски можна знайти за різними цінами від 178,90 до 234,70 гривні за кіло в залежності від супермаркету.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на баночці економимо 10 грн: супермаркети оновили ціни на кукурудзу, горошок та мариновані огірки.

Також наш портал інформував, готуйтеся вивертати кишені: в Україні прогнозують подорожчання стратегічно важливого продукту.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, про старі ціни на молочні продукти доведеться забути? Українців попередили про подорожчання найпопулярніших товарів.