Українські мобільні оператори стоять перед рядом викликів у новому 2024 році, проте обіцяють залишити ціни на свої послуги без змін, надаючи абонентам різноманітні тарифи та пакети.

Kyivstar після хакерської атаки, скасував плату за один зі своїх тарифних планів для компенсації завданих збитків. Водночас компанія запевнила клієнтів, що не планує підвищувати ціни на зв'язок та інтернет у 2024 році.

Тарифи Kyivstar / фото: сайт

Діапазон цін на тарифи від 125 до 500 гривень надає багато варіантів вибору як для звичайних абонентів, так і для бізнес-клієнтів.

Lifecell, у свою чергу, не збирається підвищувати тарифи і, до березня 2024 року, знизила вартість кількох тарифів під час активації стартового пакету, пропонуючи різноманітні варіанти від 75 до 250 гривень.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Тарифи Lifecell / фото: сайт

Vodafone також зберігає вартість своїх послуг, надаючи абонентам можливість вибору між щомісячними та річними пакетами, з цінами від 165 до 3 300 гривень, залежно від обмеження хвилин для дзвінків по Україні, інтернет-трафіку та роумінгу.

Тарифи Vodafone / фото: сайт

Ці можливості вибору тарифів від провідних операторів зв'язку наголошують на їх готовності зберегти доступні умови обслуговування для своїх клієнтів у наступному році.

Крім того, Знай.ua повідомляв, як дізнатися точний розмір плати за газ: "Газмережі" за літерами все розповіли

Також наш портал інформував, готуйтеся вивертати кишені: вартість проїзду в маршрутках хочуть підвищити

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що українці зазнають відчаю через нові тарифи на електроенергію: які зміни вже набули чинності