Українці мають можливість отримати нову фінансову допомогу у розмірі 3600 гривень на місяць. Підтримка надається благодійним фондом "Право на захист" та УВКБ ООН. Про це йдеться на facebook-сторінці організації.

З 15 січня українці матимуть змогу подати заявку на отримання грошової допомоги. Це можна буде зробити в пунктах збору даних БФ "Право на захист" у 15 областях. Ще у 5 регіонах працюватимуть мобільні групи.

Виплати. Фото: скрін youtube

Отримати допомогу можуть українці, які не отримували допомогу від міжнародних організацій у 2022-2024 роках і підпадають під умови програми.

Українці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Фінансова допомога складає 3600 гривень. Вона виплачується протягом трьох місяців кожного члена сім'ї. Загальна допомога на людину за весь період сягає 10 800 гривень, тобто, якщо сім'я складається із трьох осіб, то сума виплат за три місяці становитиме 32 400 гривень.

Докладну інформацію про умови програми та графік роботи пунктів реєстрації можна дізнатися за цим посиланням. Також можна звертатися за номером гарячої лінії УВКБ ООН: 0800307711.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям перерахують на карту нову грошову допомогу: отримати можуть мешканці трьох областей.

Також наш портал інформував, додаткова виплата 10 000 гривень: хто отримає допомогу у 2024 році.

Крім того, ми писали, від 7100 до 28400 гривень: з січня підвищили розмір виплат для частини українців.