Свіжі новини з фруктового ринку України: ціни на популярні цитрусові та яблука знову змінилися. Ціна цих вітамінних радостей продовжує плавати, залишаючи нас із питаннями та вибором. Давайте дізнаємось про актуальну вартість сьогодні.

Портал Мінфін надав цифри, що відображають останні зміни цих освіжаючих продуктів.

Фрукти в супермаркеті, скріншот: YouTube

Лимони дещо подорожчали в ціні – з 58,06 грн/кг до 63,06. У супермаркетах Novus - за 59,99 грн/кг, Varus - за 57,90 грн/кг, а Megamarket, за традицією, б'є всі рекорди, пропонуючи лимони за ціною 58,91 грн/кг кг.

Ціни на лимони / фото: скріншот Мінфін

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Мандарини, навпаки, вирішили зробити нам подарунок і влаштували знижкову виставу. Мандарини Клементин пішли вниз із 95,62 грн/кг до 71,90 грн/кг, змушуючи купувати дедалі більше кілограмів та встигнути з'їсти їх до кінця зими.

Звичайні мандарини, здається, вирішили підтримати своїх запашних братів та подешевшали на 3 гривні, з 56,34 грн/кг до 53,26 грн/кг.

Ціни на мандарини / фото: скріншот Мінфін

Українське яблуко у зв'язку з мастшабним подорожчанням країною трохи стали підвищуватися в ціні - з 17,09 грн/кг до 19,05 грн/кг. Яблуко Айдаред із 20,12 грн/кг впало до 19,50 грн.

Ціни на яблука / фото: скріншот Мінфін

Раніше ми писали про те, що зросли більш ніж на 17%: що найбільше подорожчало в Україні

Крім того, Знай.ua повідомляв, супермаркети порадували новими цінниками на м'ясо: скільки коштуватиме кілограм курятини та свинини

Також наш портал інформував, апельсини, виноград та банани порадували новими цінниками після свят: час бігти за вітамінами