Українці мають пройти важливу процедуру до кінця січня, щоби отримати правильні нарахування за холодну воду. Відповідне нагадування з'явилося на офіційній facebook-сторінці "Полтававодоканалу".

Побутові споживачі зобов'язані щомісяця передавати показники лічильників, зокрема води. У разі невчасної передачі інформації є ризик отримати платіжку з неправильними нарахуваннями.

Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Просимо Вас передавати показники лічильників вчасно з 25-го по останній робочий день місяця, тому що у перший робочий день наступного місяця наша Служба обліку та реалізації бере до уваги ці показники, аби здійснити коректне нарахування за послуги, які ви використали за минулий місяць!", - йдеться у повідомленні.

Лічильник води / фото: скріншот Youtube

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Якщо постачальник послуг не отримує своєчасно від споживача показники лічильника, то формує рахунок на оплату середнього споживання домогосподарства за попередні періоди. Як результат суми у платіжках можуть бути вищими, ніж повинні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "показники неадекватні": у "Yasno" відповіли, як позбутися проблемних платіжок.

Також наш портал інформував, "космічні" суми за комуналку: що робити українцям, які не згодні з цифрами у платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Коли капає зарплата, бачу сльози на очах": експерт зізнався, яка категорія українців страждає, поки влада говорить про протилежне.