Споживачів електроенергії попередили про нововведення, яке дозволить сплачувати рахунки по-новому. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці facebook компанії YASNO.

Компанія YASNO повідомила клієнтів про новацію, яка може змінити підхід до оплати платіжок за електроенергію. Йдеться про мобільний додаток, через який можна проплачувати послуги лише в один клік.

"Yasno", скріншот: YouTube

Постачальник попередив, що на цьому етапі скористатися новим способом оплати можуть лише мешканці Києва. Сервіс доступний як побутовим споживачам, так і клієнтам бізнесу.

У YASNO підкреслили, що через додаток можна не лише швидко оплачувати рахунки, а й переглядати статистику споживання, а також встановити нагадування про передачу показань лічильників. У свою чергу бізнес-клієнти можуть у додатку переходити на більш вигідні тарифи та змінювати постачальника.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Щоб почати користуватись застосунком, придумайте пароль і виберіть спосіб для входу: через логін та пароль особистого кабінету або особовий рахунок", - пояснили в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO попередили власників двозонних лічильників.

Також наш портал інформував, відключення електроенергії: у YASNO звернулися до споживачів з важливим попередженням.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, напруга скаче, а в Yasno не можуть нічого зробити: як українцям вберегти електроприлади.