Українські супермаркети встановили нові ціни на "шашличний набір". Скільки коштуватиме м'ясо, маринад і кетчуп, показують дані порталу "Мінфін".

Погода ще не дуже підходить для пікніків, але ціни в торгових мережах натякають, що саме час діставати мангал і порадувати себе шашликом.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на м'ясо

Свинина шашлик у середньому коштуватиме українцям 203,58 гривні за кілограм. Попередній цінник був помітно вищим – 210,50 гривні за кіло. Ребра також стали доступнішими - цінник знизився з 185,19 до 174,70 гривні за кіло. Також дуже радують ціни на підчеревок – замість 182,66 гривні доведеться заплатити 159,70 гривні за кіло.

Ціни на свинину. Фото: скрін Мінфін

Ціни на свинину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ціни на маринад та кетчуп

Маринад "Верес" до шашлику зменшився у вартості з 29,33 до 28,62 гривні за 140 грамів. Найбільш вигідний цінник у мережі Varus – 26,50 гривні за упаковку.

Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін

Кетчуп "Торчин" до шашлику в середньому пропонується по 30,04 гривні за 270 грамів, що трохи дорожче, ніж місяцем раніше. У супермаркетах ціни на продукт коливаються від 29,20 до 32,10 грн залежно від торгової мережі.

Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, до магазину без корвалолу краще не заходити: ціни на буряки, картоплю та перець знову набирають висоту.

Також наш портал інформував, пояси можна послабити? Українців порадували зниженням цін на важливі продукти – що подешевшало.

Крім того, ми писали, "золотий" час салатів уже настав: супермаркети порадували зниженими цінами горошку, кукурудзи та грибів.