Мобільний оператор "Київстар" дарує абонентам безкоштовні хвилини та гігабайти інтернету. Хто і як може отримати подарунок, говориться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Мобільний оператор регулярно запускає вигідні акції, а також надає клієнтам різні бонуси та знижки, які дають змогу заощаджувати на послугах.

"Київстар". Фото: скрін youtube

На цей раз "Київстар" порадував абонентів можливістю отримати ще більше хвилин для розмов у рамках України та мобільного інтернету.

Так, українці можуть без додаткової плати розширити рамки свого тарифного плану та отримати втричі більше хвилин та гігабайтів інтернету.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube

"Отримайте втричі більше гігабайтів і хвилин для дзвінків по Україні, а також мобільного інтернету в роумінгу без жодних доплат. І нехай спілкування приносить утричі більше задоволення. Скористатися пропозицією можна до 31 березня", - йдеться у повідомленні.

"Посилити" свій тариф можна у додатку "Мій Київстар". Скористатися пропозицією можна до кінця березня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 4 місяці безкоштовного роумінгу: мобільні оператори здивували українців халявою.

Також наш портал інформував, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.