Популярні продукти боляче вдарять по гаманцях українців. Супермаркети встановили "весняні" цінники на твердий сир, бекон та сосиски. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Витрати українців на продукти з настанням весни не скоротяться. Великі мережі супермаркетів показали нові ціни на сир, бекон та сосиски. Деякі товари помітно подорожчали.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сир

Сир твердий "Звени Гора" голландський 45% станом на 1 березня в середньому продається по 439,05 гривні за кілограм. Якщо порівнювати із лютим, то середній цінник зменшився на 36,67 гривні. Водночас сир твердий "Комо російський 50%" подорожчав із 421,89 до 446,19 гривні за кіло.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ціни на бекон

Середня вартість бекону "Укрпромпостач" зросла із 380,44 до 406,64 гривні за кілограм. Ціни у супермаркетах варіюються від 380,30 до 437,29 гривні за кілограм залежно від торгової мережі.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сосиски

Сосиски "Бащинський філейні" залишаються незмінними в ціні - 227,87 гривні за кілограм. При цьому у деяких торгових мережах цінник на продукт сягає 235 гривень за кіло.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ситний сніданок забезпечений: супермаркети порадували цінниками на рис, олію та свинину.

Також наш портал інформував, нові ціни на макарони, сосиски та яйця мотивують сідати на дієту: задоволення не з дешевих.

Крім того, ми писали, страви будуть смачніші, а гаманець ціліший: кетчуп, майонез і томатна паста порадували здешевленням.