У великих торгових мережах змінилися ціни на популярні консерви – сардини, шпроти та кабачкову ікру. Скільки коштуватимуть продукти на початку весни, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".
З приходом весни у супермаркетах змінилися ціни на деякі популярні консерви. Так, сардини та кабачкова ікра обійдуться українцям дорожче, ніж минулого місяця, а шпроти стали значно доступнішими.
Середня вартість сардин збільшилася з 63,83 до 65,43 гривні за 230 грамів. У мережі супермаркетів Auchan продукт найдешевший – 63,80 гривні, а найвищий цінник у Metro – 67,50 гривні.
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Шпроти "Аквамарин" в маслі коштуватимуть у середньому 66,85 гривні за 150 грамів. Для порівняння, минулого місяця продукт продавався із середнім цінником 72,73 гривні, тобто майже на 6 гривень дорожче.
Середній цінник на кабачкову ікру зріс із 66,39 до 71,99 гривні за 440 грамів. Ікра кабачкова "Верес" подорожчала з 63,79 до 64,40 гривні за 500 грамів. Ціни на продукт варіюються від 61,80 до 65,90 грн залежно від торгової мережі.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ситний сніданок забезпечений: супермаркети порадували цінниками на рис, олію та свинину.
Також наш портал інформував, омлет із грінками – дешевшає: українські супермаркети показали ціни на яйця, хліб та соняшникову олію.
Крім того, ми писали, страви будуть смачніші, а гаманець ціліший: кетчуп, майонез і томатна паста порадували здешевленням.