Українці з картками ПриватБанку мають шанс отримати щедрий грошовий бонус у розмірі від 25 до 100 тисяч гривень. Попередньо доведеться виконати нескладні умови, повідомляють на офіційному сайті фінустанови.

Власники карток Mastercard від ПриватБанку можуть отримати грошову винагороду за виконання простих умов. По суті, все, що потрібно - активно користуватися платіжною карткою.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Насамперед потрібно зареєструватися в акції, а далі через додаток "Приват24" здійснити мінімум 7 платежів. Це може бути як оплата комунальних платіжок, так і плата за товари та послуги на рахунок ФОП/юридичної особи.

"Здійсніть щонайменше 7 платежів із картки Mastercard через меню "Платежі" в "Приват24", зокрема й через QR-код чи кнопку оплати на сайті, що ведуть у "Приват24". Кожні 7 платежів – це новий шанс на виграш", - йдеться у повідомленні банку.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube

Щомісяця ПриватБанк випадково визначатиме щасливчиків, які отримають грошовий бонус: 25, 50 або 100 тисяч гривень. Повідомлення про перемогу надсилатимуть через мобільний додаток "Приват24".

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, заблокував карту без пояснень: "ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування".

Також наш портал інформував, ПФУ гроші перерахував – банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комерційні банки чи звичайні обмінники: українцям розповіли, як не помилитися з купівлею валюти.