"Нафтогаз" попередив, що починаючи з березня ще 270 тисяч споживачів перейдуть на постачання газу від компанії "Газмережі". У зв'язку із цим зміниться процедура оплати послуг. Про це йдеться у матеріалі "24 Каналу".

Починаючи з 1 березня, національний оператор "Газмережі" почне надавати послуги в Чернівецькій області, Тисменицькому районі Івано-Франківської області, а також Коростишівському районі Житомирської області.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Споживачів попереджають, що тарифікація послуг не зміниться, проте проводити оплату за доставку блакитного палива доведеться за новими реквізитами.

В той самий час домогосподарства, які мають заборгованість за послуги, мають виплатити її за старими реквізитами – попереднього постачальника послуг.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube

Якщо споживач має переплату попередньому постачальнику, гроші можна повернути. Для цього необхідно подати відповідну заяву до найближчого Центру обслуговування клієнтів "Газмереж" у межах області.

Тарифи на доставку газу в кожному населеному пункті різні. Розцінки залежать від низки факторів, зокрема регіону, кількості споживачів, витрат на функціонування мережі.
Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, не розрахуються і ваші онуки: газовики попередили споживачів про відповідальність.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "В оману вводить Нафтогаз!": українці дізналися звідки "ростуть ноги" у зайвих нарахуваннях за газ.