До мобільного оператора Vodafone звернувся клієнт і попросив надати пояснення, для чого в повідомленні після поповнення рахунку вимагають перевантажувати пристрій.

У прес-службі пояснили, чому надходять подібні повідомлення, і чи не пов'язані вони з "активізацією" вірусних баз даних на телефон". Пояснення компанія надала під своєю кореспонденцією на сторінці Vodafone у Facebook.

Vodafone. Фото: Youtube

Мобільний оператор Vodafone пояснив своїм абонентам, чому необхідно час від часу перезавантажувати смартфон. Насправді, це робити зовсім не обов'язково. Однак старі пристрої можуть мати проблеми з підключенням до мережі. Проблему можна усунути через перереєстрацію в мережі.

Пакет послуг на місяць підключено. У вас є 3 ГБ, безліміт у мережі та 150 хв по Україні за 75,00 грн/міс. Вимкніть та увімкніть телефон для використання послуг. Навіщо вимикати телефон, вимкнути, щоб активувати вірусну базу даних на телефон? Поясніть - запитав клієнт.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Кнопковий телефон, скріншот: Youtube

У компанії зазначили, що турбуються, щоб при підключенні все спрацьовувало коректно, а клієнти не мали труднощів, тому і додали цю рекомендацію до SMS-повідомлення про підключення тарифного плану.

Vodafone. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що по 50 гривень із пенсіонера: абоненти Vodafone скаржаться на безпідставне списання грошей.

Раніше ми повідомляли, що захмарних тарифів мало: Vodafone дере по 300 гривень за заміну SIM-карток.