Українці нерідко скаржаться на необґрунтовані нарахування за блакитне паливо. Як розв'язати цю проблему, розповіли на офіційній сторінці компанії "Нафтогаз" у соціальній мережі Facebook.

Бувають випадки, коли людина відмовилася від газопостачання і газова труба фізично була перекрита, але платіжки продовжують приходити та нараховується заборгованість. У "Нафтогазі" заявили, що вирішити проблему можна досить легко.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Насамперед споживачеві потрібно звернутися до свого оператора ГРМ і надати заяву про припинення постачання газу із розірванням договору про доставку чи інші докази відключення.

"Передусім вам необхідно звернутись до вашого оператора ГРМ (обл- чи міськгазу), якому ви сплачуєте за доставку (розподіл) газу. Саме він відповідає за облік та нарахування об’ємів спожитого палива", - пояснили в "Нафтогазі".

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Після цього оператор ГРМ передасть дані до компанії "Нафтогаз" та фахівці проведуть перерахунок з урахуванням оновленої інформації та анулюють необґрунтовані нарахування.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за блакитне паливо перерахують: газовики попередили споживачів.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "В оману вводить Нафтогаз!": українці дізналися звідки "ростуть ноги" у зайвих нарахуваннях за газ.