Деякі побутові споживачі отримають у березні рахунки зі зміненим місячним платежем за розподіл газу. Про це попередили на facebook-сторінці Житомирської філії "Газмережі".

Газовики попередили, що деякі споживачі отримають у березні платіжки за доставку газу, розраховані за новим тарифом. Зміни торкнуться колишніх клієнтів ПрАТ "Коростишівгаз", яким з 1 березня надає послуги національний оператор "Газмережі".

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Зазначається, що перерахунок місячного платежу буде здійснено у бік зменшення. Попередній тариф на доставку газу становив 2,184 гривні, а тепер він знижується до 2,04 гривні за кубометр.

"Для всіх споживачів вартість послуг доставки (розподілу) газу розраховується індивідуально. Розмір плати залежить від обсягів споживання у газовому році. Щомісячний платіж за розподіл газу кожен споживач може підрахувати самостійно", - нагадали фахівці "Газмережі".

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube

Щоб дізнатися про розмір щомісячного платежу, потрібно взяти обсяг споживання газу протягом "газового року", а потім помножити на тариф і розділити на 12. Отримана цифра - сума, яку потрібно щомісяця платити газорозподільній компанії.

Раніше портал Знай повідомляв, платіжка за доставку блакитного палива: газовики розклали по поличках популярне питання.

Також наш портал інформував, як анулювати необґрунтовані нарахування: "Нафтогаз" поділився інструкцією.

Крім того, ми писали, газовики поділилися інструкцією, яка врятує гаманці українців: три прості кроки.