Щоб не витратити всю зарплату в супермаркеті, загляньте на сайт за знижками заздалегідь. Так ви зможете скласти список покупок, не відволікаючись на жовті цінники прямо в магазині.

Перед виходом не забудьте обійти всі кімнати вдома. Може виявитись, що вам треба не тільки їжа, а й нові лампочки або кондиціонер для білизни.

Магазин, продукти - фото Знай.ua

І ще крутий лайфхак: візьміть з собою навушники. У супермаркеті можуть лунати заспокійливі мелодії, що розслабляють та штовхають людину на зайві покупки.

Обирайте час для покупок, коли в магазині не тиснява. Часом ранок – ідеальний момент, бо і народу менше, і свіжіші продукти. Деякі супермаркети ще й роблять додаткові знижки в певний час, так що "тримайте око" на цьому.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

продуктовий магазин, скріншот з відео

Щоб не витрачати зайвого часу в магазині, виставте будильник. Це допоможе ваі триматися плану і не блукати біля знижок. Під час шопінгу не забувайте дивитися на верхні і нижні полиці - саме там часто ховаються вигідні пропозиції.

Не ігноруйте продукцію власного бренду супермаркету. Часто вона не поступається за якістю дорогим брендам, а коштує значно дешевше. Також завжди перевіряй ціну за кілограм, це допоможе зрозуміти, наскільки вигідна пропозиція насправді.

Важливо і самому зважувати овочі та фрукти. Так ви впевнитесь, що купуєте саме те, що потрібно, і в найкращому стані. Коли підійдете до каси, тримай себе в руках і не піддавайся спокусі зробити спонтанні покупки - зазвичай, це непотрібні речі.

Перед тим, як викласти товари на касу, переглянь візок. Можливо, там виявиться щось зайве. І вже на останок, обов'язково перевірте чек. Це допоможе уникнути помилок і підтримувати бюджет в нормі.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua від яких продуктів потрібно відмовитися зараз і назавжди: для організму це "біль"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, доведеться купувати половинку? Українські супермаркети оновили ціни на ковбасу, хліб та сардельки