Малозабезпечені українці можуть сподіватися на матеріальну допомогу, яку надають на погашення заборгованості за комунальні послуги. Про це свідчить інформація на офіційному сайті міста Одеса.

Чимало українців нагромадили борги за комунальні послуги. Не всі мають фінансову можливість навіть оформити реструктуризацію, щоб уникнути штрафів і відключень. Такі категорії громадян можуть сподіватися на грошову допомогу.

Комуналка. Фото: скрін youtube

Так, в Одесі регулярно здійснюється виплата матеріальної допомоги малозабезпеченим українцям на погашення заборгованості за комуналку. Лише на останньому засіданні спеціальної комісії затвердили надання виплат 71 особі.

"Комісія прийняла рішення призначити адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги 71 громадянину м. Одеси на загальну суму 1 065 200 грн. Дев'ятьом громадянам надано рекомендації для призначення адресної муніципальної допомоги на погашення заборгованості", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Допомога на комуналку. Фото: скрін youtube

Наголошується, що ця підтримка проводиться за рахунок міського бюджету в рамках цільової програми на 2024-2026 роки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці мають право на знижку на комуналку: кого це стосується і як подати заяву.

Також наш портал інформував, боржникам приготуватись: як українці можуть втратити житло, якщо не платитимуть.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, закон дозволяє не платити: коли українці можуть ігнорувати комунальні платіжки.