Абоненти Vodafone скаржаться на неправомірні списання грошей із рахунку. Про це свідчать коментарі на офіційній сторінці мобільного оператора у соціальній мережі facebook.

Українка заявила, що з її мобільного рахунку списали 180 гривень після того, як скористалася інтернетом. При цьому, як вона запевняє, у неї на рік проплачено тариф. Вона заявила, що кошти зняли неправомірно і попросила їх негайно повернути.

Vodafone, скріншот: YouTube

"Вчора за кілька годин, коли я просто увімкнула застосунок телеграм, мені з невідомих причин зняло 180 грн за інтернет-послуги. При тому, що у мене проплачено пакет на рік. Прошу повернути неправомірно зняті кошти", - поскаржилася українка.

Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу та попросили особисто звернутися на підтримку для з'ясування всіх обставин. Разом з тим абонентку запевнили, що просто так кошти з рахунку знімати не стали б.

"Списання відбуваються згідно умов тарифу або за послуги, які ви використовуєте", - запевнив мобільний оператор.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Також наш портал інформував, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами