Супермаркет "Сільпо" опублікував на своїй сторінці у Facebook тижневі акції та знижки на різноманітні товари. Клієнти зацікавилися, наскільки ці пропозиції є вигідними.

На сторінці магазину ви можете ознайомитись з повним списком товарів та продуктів, на які поширюються знижки.

Ось, на що вам можуть дістатись знижки в Сільпо цього тижня:

Сільпо, фото facebook.com/silpo/

Сьомга слабосолона Norven філе, шматок, 130 г. Якщо ви поціновувач морепродуктів, вас, можливо, зацікавить знижка 52%, яку пропонує супермаркет. За 119 грн ви можете придбати шматочок найсмачнішої слабосоленої сьомги.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Вироби макаронні Terra di Grano "Спагетті", 500 г. Порція довгих апетитних спагетті від Terra di Grano може бути вашою за 28,99 грн зі знижкою в 42%.

Чіпси "Люкс" зі смаком сметани та зелені, 125 г. Приємне доповнення до фільму чи гри, зараз вони доступні за ціною 34,99 грн, зі знижкою 47%.

Молоко ультрапастеризоване "Ферма" 2,5%, 900 г. Надійне джерело кальцію для вас та вашої родини. Тепер його можна купити за 27,99 грн, зі знижкою 39%.

Сосиски "Глобино" "Нямські" з індичкою, 275 р. Якщо ви плануєте влаштувати "посидіти" на природі або просто любите шашлики, ці сосиски підійдуть ідеально. Їх можна купити за ціною 44,99 грн зі знижкою 52%.

Корм для котів Friskies з ягнятком у підливі, 85 г. Не забувайте і про ваших пухнастих друзів, зараз його можна купити за ціною 8,99 грн, зі знижкою 35%.

Однак, серед коментарів до посту з'явилися відгуки деяких покупців, які зазначили, що навіть за наявності знижок ціни в "Сільпо" залишаються вищими, ніж в інших магазинах.

Це змусило деяких споживачів сумніватися у вигідності пропозицій. Зрештою, рішення про те, чи варто вірити цінам у "Сільпо", залишається за кожним покупцем.

Також ми розповідали про шопінг-фурор в Україні: "Сільпо" оголосив місяць шалених знижок до 50%

Раніше наш портал писав про те, що допоможе з економити гроші та час у супермаркеті: поради, які ви повинні пам'ятати завжди

Знай.ua повідомляв, з рівня тарифи і вибери найдешевший: Vodafone представив новий сервіс для абонентів