У YASNO розповіли, як споживачі можуть зменшити витрати на електроенергію. Відповідне повідомлення було опубліковано на офіційному сайті компанії-постачальника.

Клієнти YASNO можуть отримувати бонуси за умови своєчасної оплати рахунків за електроенергію – до 20 числа кожного місяця. Також бонуси надаються при відмові від паперових платіжок та за саму реєстрацію у програмі лояльності.

YASNO. Фото: скрін youtube

У компанії зазначили, що накопичені бонуси споживачі можуть витратити з великою користю для свого гаманця – придбати двозонний лічильник зі знижкою до 10%.

Цей прилад обліку дозволяє платити за світло за денним та нічним тарифом. Другий на 50% менше – 1,32 гривні за кВт/год. Тобто, якщо перенести використання найпотужніших електроприладів на період з 23:00 до 7:00, можна дуже відчутно вплинути на суми в платіжках і заощадити.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Двохзонний лічильник. Фото: скрін youtube

"Двозонний лічильник – це найбільш дієвий спосіб зменшити рахунки за світло. А учасники програми лояльності мають додаткову вигоду: можуть придбати прилад за привабливою ціною", - пояснив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв електроенергію по 15 грн/кВт? У YASNO зробили заяву за тарифами.

Також наш портал інформував, що збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, плату за роздруківку та доставку платіжок пропонують "повісити" на споживачів: у YASNO зробили заяву.