Тариф на газ для населення у квітні залишається незмінним, але, крім цього, споживачам потрібно платити і за його доставку. Чи зміниться місячний платіж за послугу, розповіли на facebook-сторінці Івано-Франківської філії "Газмережі".

Вартість доставки газу розраховується індивідуально для кожного домогосподарства, адже сума залежить від обсягів споживання. Під час формування місячного платежу береться обсяг споживання газу протягом "газового року" - з початку жовтня до кінця вересня.

Газова плита. Фото: скрін youtube

"Газмережі" нагадують, що щомісячний платіж встановлюється на рік і є фіксованим. Тобто споживачам у квітні доведеться заплатити ту саму суму, що й у березні.

"Важливо. Ваш місячний платіж за розподіл газу протягом календарного року є незмінним. Наприклад: якщо за січень ваш місячний платіж за послугу з розподілу газу становив 80 грн, то і в лютому, в березні чи квітні він також становитиме 80 грн", - пояснили газовики.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Доставка газу. Фото: скрін youtube

Дізнатись розмір місячного платежу за розподіл газу можна:

  • в особистому кабінеті;
  • у контакт-центрі;
  • у центрі обслуговування клієнтів;
  • у паперовому рахунку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжка за доставку блакитного палива: газовики розклали по поличках популярне питання.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни