На Хмельниччині змінили тарифи на соціальні послуги, і це вразило особливо Кам'янеччину. Ціни підняли на 15% за воду та каналізацію, що може серйозно вплинути на бюджети місцевих мешканців.

Також зросли ціни на електроенергію, газ і опалення. Місцева влада пояснює, що ці зміни потрібні для поліпшення якості послуг.

пенсіонери

Вони обіцяють вдосконалити інфраструктуру та покращити обслуговування, щоб виправдати зростання цін. Проте жителі Кам'янеччини висловлюють занепокоєння через підвищення цін і закликають владу врахувати соціальну вразливість деяких груп населення.

Вони також просять більшої прозорості та обґрунтування у встановленні тарифів, щоб забезпечити справедливість для всіх.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Хмельницька обласна рада під час чергової сесії затвердила тарифи на платні соціальні послуги на 2024 рік, які надаються у комунальних геріатричних закладах.

Нові тарифи набирають чинності з 1 квітня цього року. Рішення сесії стосується стаціонарного догляду за дорослими підопічними у 26 будинках-інтернатах та психоневрологічних інтернатах, які перебувають у комунальній власності області.

Пенсіонери

Згідно з рішенням, найдешевше послуга на місяць коштуватиме в Полонському будинку-інтернаті для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю — 8 384 гривні, а найдорожче у Лонковецькому психоневрологічному інтернаті – 14 198 гривень.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua всім доведеться йти до ТЦК: нардеп пообіцяв, що доля не омине жодного чоловіка

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, перерахунок пенсій у квітні: для стареньких розкрили цікаві нюанси