Побутовим споживачам нагадали про необхідність перевірити газові лічильники. Ігнорування може призвести до додаткових витрат. Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці Хмельницької філії "Газмережі".

Газовики вкотре звернулися до побутових споживачів із важливим нагадуванням – зняти та передати показники лічильників. Часу на процедуру – до 5 квітня включно.

Показники лічильника газу, скріншот: YouTube

Українці, які забудуть чи не встигнуть передати дані про споживання газу, ризикують отримати некоректні нарахування. У таких випадках постачальник залишає за собою право розраховувати споживання за середнім показником, який може відчутно відрізнятись від фактичного.

При отриманні неправильної платіжки споживач може відмовитись оплачувати вписану суму та вимагати перерахунку, надавши актуальні показники лічильника. Втім, весь цей час і нерви, тому набагато простіше витратити пару хвилин і щомісяця до 5 числа передавати дані про споживання.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Крім спожитого газу, українці зобов'язані оплачувати і його доставку в житло. Газовики наполегливо просять вносити плату до 20 числа кожного місяця. Це дозволяє підприємству стабільно функціонувати та забезпечувати безперервну подачу газу до будинків громадян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте 400 гривень: газовики "порадували" українців новою платіжкою.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, ми писали, стосується власників газових колонок і котлів: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.