Клієнти, які ведуть бізнес і користуються послугами "ПриватБанку", отримали приємну новину. Банк запропонував їм можливість використовувати одну з найбільш затребуваних сервісів без сплати комісії.

Речь идет о сервісі, який дозволяє приймати безготівкові платежі за допомогою смартфона та спеціалізованого застосунку "Термінал".

Пресслужба "ПриватБанку" повідомила, що з 4 квітня по кінець травня 2024 року українські підприємці, які вирішать використовувати застосунок "Термінал" для обробки оплат за товари або послуги, зможуть приймати платежі без будь-яких комісій. Цей сервіс перетворює звичайний смартфон на повноцінний POS-термінал з вбудованим фіскальним реєстратором.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Ця вигідна пропозиція доступна новим користувачам сервісу — як юридичним особам, так і індивідуальним підприємцям. Для участі в акції необхідно:

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще
  • Вперше завантажити мобільний додаток "Термінал";
  • Зареєструватися в особистому кабінеті;
  • Розпочати приймати оплати в період дії акції.
  • За словами представників "ПриватБанку", тариф "без комісії" буде автоматично активовано наступного дня після завантаження додатку та реєстрації в ньому.

Окрім цього, "ПриватБанк" спільно з Visa організовує розіграш п'яти охоронних систем Ajax серед учасників акції. Для участі в розіграші потрібно зареєструватися в акції та відкрити віртуальну корпоративну картку Visa або бізнес-картку Visa через "Приват24 для бізнесу".

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Застосунок "Термінал" від "ПриватБанку" стає все більш популярним серед українських підприємців як основний інструмент для прийому безготівкових платежів або як додатковий разом із звичним POS-терміналом", — підкреслили у банку.

Також раніше ми повідомляли, що ПриватБанк зробив важливе оголошення щодо карток: тепер багато зміниться.

З початком квітня, клієнти банку в Естонії, Латвії, Італії, Словаччині та Угорщині отримали можливість замовити доставку банківських карток прямісінько до своїх дверей.